@ Tidurla Sayang

Friday, January 27, 2012

Dua tiga hari ni sangat bz. Ada KPI nak capai. KPI sendiri je tapi tengah mempunyai semangat daya juang yang kuat sekarang ni walaupun pinggang dan belakang dah mula sakit-sakit. So meh layan cara tidur anak ni - dah lama nampak kat FB - tertarik nak share.


Ammar tidur macam nombor 2 tu - H. Memang la siksa. Tapi nasib baik belah kaki selalu hala ke Ayah. Memang selalu la Ayah jadi punching beg. Huhu. Tangan nak pegang tangan Ibu. Ni tengah pikir-nanti baby kat mana le nak letak ni? Huhuh.

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

wan nurul hezrina said...

lawaknya mcm mcm gaya adooo..hikhik..tapi ada certain gaya sama ngan anak2 nurul tido

Diyana said...

ali gaya donkey king.hehe. weh,kami skrg..affan dlm baby cot.ali n mia tilam bawah,aku n ateng ats katil.kdg mia ali ngamuk nak aku,trpaksala aku turun.kdg mamai nak babahnye..babahnye terpaksa pulak turun tido peluk derang..dan kadang2 bergelumang 5 beranak atas katil. no seperate room.blum bersedia..rs tk lengkap klu tido,tk gomoi2 depa sorang2 sblum tidoq..hehe.

My Aisy said...

hehe...ye tu lah gayanyer klu dah de anak...nih lagi makin lasak gayanyer...kita tidur pun kadang2 bukak2 mata dah nampak kaki dia kat depan mata...hadoi...

Zulaikha Mohamad said...

dh kene start ajar tido atas katil sendiri tuh..letak sblh katil yana..nnti senang bile ade adik..unless adik tido dlm cot la..

Nur-nba said...

Wah macam2 gaya ada.. Comel je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop