@ Abang dan Baby

Thursday, February 23, 2012

Gambar pertama abang dan baby. Ini masa last check up. Alhamdullilah so far semua normal. Jantina je belum 100% confirm. Baby agak aktif. Memang kuat menendang. Masa check ni baby dalam 22 weeks rasanya. Next check up minggu depan. Nanti akan update lagi. Tak sempat nak scan gambar ultrasound. Nasib Ayah ada capture gambar ni sebagai kenangan.


Abang dan baby


 Ammar confuse sebab tak faham sangat apa dia tengok. Ayah le jadi tukang terang.


Ammar teruja tengok baby gerak. Cuma bila Dr. buka sound untuk jantung die macam cuak sikit. Heh.

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Diyana said...

ammar mesti tak sabar tggu adik keluar..;)

ibunaznoy said...

tahniah yana,
ammar dah jadi abang yea!!

nazmin said...

congrates yana...teringt time faezi tgk scan baby. Lps tu x habeh2 dok cerita..'faezi nmpk baby mkn tgn'. Hehe mesti amar excited nk dpt adik. Amar pn dh cerdik sgt dah.kalu blum 100% confirm jantina tu mcm nk dpt girl je...

BabyIbu said...

donat - huhuh. tak taula. harap die ok.

ibuaznou - tq. insyaallah. doakanla semuanya ok.

min - hehe. tgh berdobor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop