@ Alfatihah

Thursday, February 23, 2012

Ibu baru dapat tahu pasal adik Faris hari ni apabila banyak blog menceritakan kisahnya. Sedih dan pilu - mengalir air mata. Semoga Allah cucuri rahmat ke atas rohnya. Alfatihah.


Ada juga isu hospitak swasta vs hospital kerajaan. Bagi Ibu, sebagai ibubapa, kita mestilah nak yang terbaik untuk anak kita walau terpaksa bergolok gadai. Jadi janganlah persoalkan perkara sebegini. Semoga Allah kuatkan semangat keluarga allahyarham.

P.s: Tiba-tiba sangat rindukan Ammar. Sedih bila fikir selalu marah die. Huhu.

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alfatihah & salam takziah utk arwah..
semoga bidadara syurga ini tenang di sana, amin!!!

sy pun camtu, rasa menyesal sgt marahkn anak yg x taw ape2 tu..
itulah, kdg2 emo gak.. =(

Netty said...

Org pun dapat tau pagi2 ni td..sedih sangat tgk gamba2 arwah kat blog mazidul..baru je masukkan sedikit sumbangan ke akaun ayah die then sejam lepas tu dah terima berita pemergian dia..
saya setuju pendapat yana tu, kite as parents mestilah nak terbaik utk anak2 kita.org luar tak boleh pertikaikan hospital mana yang kita nak hantar. Lgpun arwah dah kritikal n tak boleh sesuka hati di hantar ke mana2.risiko nya tgi.betul tak?
Al-fatihah utk adik Faris Nur Daniel..

sue zainun said...

al fatihah untuk adik faris..sedih kan..:(

wan nurul hezrina said...

sedih.sampai ilang mood arinie=(al fatihah

AkmaFaizal said...

Sedih dan bergenang air mata, umur sama ngan anak saye..panggilan pun Faris juga, selalu gak marah2 dia. adeh klau terjadi perkara yg sama..tak taulah mcm mana. Semoga arwah ditempatkan disyurga. Saye plak jadi ibu yg lebih penyayang pada anak2. Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop