@ Berakhir sudah

Wednesday, February 8, 2012

Lama menyepi kali ni. Bukan merajuk tapi sangat sibuk. Khamis dah pulang ke Kedah ada kenduri saudara. Kenduri Jumaat dan Sabtu. Ahad berangkat ke Penang. Isnin balik ke KD. Selasa sibuk prepare presentation. Hari ni? Pagi berdebar nak present. Lepas present memang lega-tapi badan tersangat la penatnya. Sampai nak tidur pun tak boleh mlm ni ha.

Alhamdullilah presentation ok. Just kena refine a few things but so far so good. Semangat nak teruskan perjuangan ni - eceh!!. Kena la semangat kan sebab nak buat sebanyak boleh before baby lahir. Nanti lain entri cerita pasal baby k. Hari ni bateri flat habis. Ibu tempek gambar time present je.



Tapi kan - memang lega sangat bila selesai candidature defense ni. Lepas ni boleh fokus pada sistem dan evaluation pula. Harap-harap nanti baby rajin baca buku sbb Ibu semangat belajar time pregnant. Hehe.

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Oyis said...

wah dah nmpk perut. shomelll!!

yatie chomeyl said...

gd luck yana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop