@ Edit Sikit

Wednesday, February 29, 2012

Hmm sekarang sangat bz. Tengok blog pun tak sempat. Apa tah lagi nak renovate. Pagi ni paksakan diri juga edit blog sebab nak masukkan banner sponsor jap lagi. Mulai hari ni ada perubahan kecil - Contact BabyIbu dok kat atas dan any on going promotion Ibu letak kat sidebar atas belah kiri.




Walau ada Fb dan babyibushoppe.com tapi tak menang tangan nak check semua. Ibu memang sekarang disiplinkan diri just check email (berkaitan blog/jualbeli) dan update blog pada masa tertentu je. Lain kena fokus pada study. Jadi if lambat reply harap sabar ye. Huhu.

Kalau perasan sekarang dah mula balik amik order from UK - tapi limited time je sebab ni amik kat supplier lain pulak. Lepas ni ada barangan avent dan clarks pula. Tapi satu2 k. One thing at a time. Kena fokus pada yang utama dulu. Stay tuned!!

Contest akan diumumkan malam ni atau pagi esok - Tunggu.......

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop