@ Garage Sale!!

Wednesday, February 15, 2012

Ibu dapat makluman ada garage sale Sabtu, 25hb di Sri Hartamas. Berminat juga nak pergi tapi tak tahu la sempat ke tidak sbb pagi Sabtu Ayah bz dengan hobi barunya. Nak cari barang untuk baby. Kot- kot la ada yang menarik. Tapi so far barang Ammar macam stroller, playpen, car seat semua elok lagi. Baju jelah kena cari baru. Tapi if ada murah baby cot ke play pen boleh beli extra kan? ngeee...(ada je idea nak shopping-huhu).


P.s: Hari tu bila kemas stor, rasa macam nak buat garage sale juga jual mainan Ammar. Huhu.

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Anonymous said...

kat mana, bagilah detail, setakat bgtau nk pergi sorg2 baik tk yah .. :(

Yana said...

emm. biasakan membaca semua detail dulu baru komen dear. Kat gambar tu kan dah ada alamatnya. takkan lah saya nak share tapi tak bgtau detail. huhu.

ujee said...

aik..ada gak org mcm ni...huhuhu...mmg dah detail sesgt...x caya? ada contact no. lg...hehehheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop