@ Hobi Saya Ialah Berenang

Saturday, February 25, 2012

Ops bukan hobi Ibu. Kalau Ibu masuk swimming pool ada can tenggelam. Sejak ada Ammar baru sekali dua terjun swimming pool - tu pun berendam bukannya berenang. Tak pandai. Huhu.

Ini adalah hobi Ammar. Ammar sangat suka mandi swimming pool. Cuma Ibu tak dapatlah bawa selalu. Tak jumpa tempat best lagi nak pergi setiap minggu. Kalau mandi tu memang sampai kecut la satu badan.  


Persediaan sebelum mandi


Ammar digelar "Perenang Vokal Terbaik" oleh unclenya sebab suka menjerit masa mandi. Heh. 


Ooh dah sejuk ni. Ibu dah belikan baju mandi baru. Time ni takde lagi. :P


Posing dalam kesejukan


Ammar dan Ayah

P.s: Salah satu impian Ibu ialah belajar berenang. Tapi sejak dah kahwin macam takde kesempatan je nak pergi belajar. Huhu.

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

sue zainun said...

sue pun tak pandai berenang walau dulu hari2 mandi sungai..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

budak2 mmg suka mandi pool
wah bkn main srnok lg ammar ye

samala mcm anak eija zaquan pntang nmpk pool msti salak nak mandi pool..

Yana said...

sue - heh. macam best je kalau pndai berenang kan. Dah tua bangka takkan nak harapkan pelampung. Huhu.

eija - ha ah. boleh nangisla tak nak keluar. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop