@ Ibu dan Anmum Essential

Friday, February 17, 2012

Dalam entri lepas, Ibu ada cerita pasal Ibu tukar susu untuk Ammar. Susu formula pilihan Ibu mestilah yang terbaik – TANPA GULA – Anmum Essential. Sekarang Ammar memang minum Anmum Essential dan sangat sukakannya. Maklumlah rasanya sedap dan yang paling Ibu suka kandungannya yang banyak khasiat untuk Ammar.

Walaubagaimanapun, bila berbincang dengan rakan-rakan, Ibu perasan masih ramai ibu-ibu di luar sana yang keliru dan masih menggunakan susu formula yang kandungan gulanya tinggi. Sebagai Ibu bapa kita janganlah kita memandang remeh perkara macam ni. Nanti anak-anak juga yang terkena biasnya.

Baru-baru ni Ibu tengok iklan testimoni Anmum Essential. Ibu berbangga yang Ibu dah pilih yang terbaik untuk Ammar. Selain daripada tiada gula tambahan, Anmum Essentials mempunyai Gangliosides & DHA yang merupakan nutrasi penting untuk pembangunan otak. Ibu Bapa tak patut berkrompomi pasal susu anak. Kenapa kita perlu pilih susu yang ada banyak nutrient tapi banyak kandungan gula sedangkan kita ada pilihan yang lebih selamat dengan kandungan nutrient yang tinggi?

Sekiranya nak tahu maklumat lanjut, boleh baca pengalaman orang yang guna Anmum Essential di www.facebook.com/AnmumClub. Memang menarik. Selain tu, banyak juga parenting tips yang dikongsi untuk kebaikan semua. Yelah kita sebagai Ibu mesti nak yang terbaik untuk anak kita kan? Tak gitu?


Untuk maklumat lebih lanjut mari sertai perbincangan forum ‘Mum knows best’ di Anmum Club Facebook. Ibu dah ‘like’, anda bila lagi?

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop