@ Kenapa ye?

Tuesday, February 14, 2012

Kenapa bila anak kedua ni dah tak excited macam dulu?

Kalau dulu, hari-hari baca perkembangan terkini baby
Kalau dulu, hari-hari belek senarai barang nak beli
Kalau dulu, time ni dah sibuk nak pilih nama
Kalau dulu, memang sangat berhati-hati dan pantang makan

Kali ni macam rileks je
Sibuk dengan study dan melayan Ammar
Kesian baby ibu

Tak sabar next check up
Nak confirmkan jantina
If baby gurl mana tau tiba-tiba semangat membara
Doakan ye

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AdaM Hawa said...

mungkin sbb ibu bz ngan study.. tak pe.. sy doakan baby ibu sihat sejahtera.. lau dapat baby girl.. mesti cantik cam ibu..

Nyue said...

excited ttp excited..tp mayb si ibu bz benda lain...
hope si ibu & bby dlm kndungan sihat

lienda said...

biasalah tuh,walau pun gitu persiapan tetap di buat walau pun di saat saat akhir kan kan !hope ibu & baby sihat...

Yaati Nor said...

sama la kita 2nd baby nie pun tak exited sgt..stamina pun kurang..mood masak kurang mood makan pun kurang.asben pun tak exited sgt.sama la kita pun tak sabar nak tgk boy ke girl..perut skrg sgt besar padahal baru 20 weeks..hihihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop