@ Motherhood Expo - 24-28 February 2012

Wednesday, February 22, 2012

Sejak Ammar dah besar jarang berkecimpung dalam arene expo motherhood or baby ni. Yelah takde apa nak beli. Untuk baby pun tak senarai barang lagi. Barang besar semua dah ada (stroller/car seat/play pen). Pakai Ammar punya je. Beli baju sikit dan toiletries je kot.

Mula hari Jumaat ni ada Motherhood Expo 2012 di KLCC. Member ajak pergi. So ingat bolehlah survey-survey barang sikit. Nak survey breastpump. Lama sangat dah rasanya tak ber'breast pump' ni. Tak tahu dah brand apa yang best.



Jumpa di sana :P

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

geez said...

Good Info! ^_^

aanie said...

ala, dia buat kat klcc ke? biasa buat kat mid valley kan??

ckokjue said...

Nak sangat pergi tapi minggu nih jadual da padat dengan jamuan nasi minyak je..*sighsigh*


http://happypillmommy.blogspot.com/

Mak Wardah said...

V gud info. Salam perkenalan

~dYaHaHa~ said...

sis, pergi sana ke? meet me up kat booth ai k..ai ada jual swaddle pod utk NB baby upto 5.6kg babies...7 funky colors..see u there!~

http://guguonline.com/shop/new-products.php

http://www.dyahaha.com/2012/02/tips-mahu-baby-baru-lahir-tidur-lena.html

BabyIbu said...

geez - tq

aanie - kali niklcc. midvalley bulan mac rasanya

ckokjue - huhu. cdap2.

makwardah - tq alam perkenalan juga

dyahaha - okies. nnti cb singgah. if perasan tgurla eh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop