@ Net's Baby Cake

Friday, February 17, 2012

Dulu Ibu tak tahu pun apa kebendanya diaper cake ni. Tapi sejak setahun dua kebelakangan ni dah makin glamer. Memang cantik dibuat hadiah. Kalau dulu beli hamper kat jusco tu tapi dengan diaper cake ni memang lagi comel. Ada satu blog jual diaper cake comel-comel - Net's Baby Cake. Bolehla terjah kalau tengah cari hadiah untuk kawan ke sedara ke. Yang bestnya kat Net's Baby Cake ni kita boleh minta atau pilih pakej ikut budget yang kita nak. Meh tengok baby cake unik dan kreatif hasil Net's Baby Cake ni.







Ha comel-comel kan? Ada untuk boy dan ada untuk gurl. Dulu time Ammar takde lagi pasni bolehla Ibu request nak diaper cake ni untuk baby baru. Hehe. Kepada yang berminat bolehla ke Net's Baby Cake atau email terus ke tuannya miss_nety@yahoo.com.

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop