@ Oh Ibu teruja

Wednesday, February 22, 2012



Salah satu hadiah utama utama contest akan datang. Sangat cantik, menarik dan tertarik. Harap korang semua sudi join nanti. Bukan senang nak dapat ni. Ikut hati - macam nak pergi beli satu je bila dah tengok wristlet ni in real. Sangat cun.

Minggu ni sibuk sikit ada nak hantar paper. Akan ciba finalize sponsor minggu ni. Jadi boleh start contest awal minggu depan. Jangan lupa join ye!!!

P.s: Bukan satu ni je, ada satu lagi wristlet COACH hadiah untuk anda. Nantikan entri contest ya.

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mimie.. said...

wahh cantiknyee...nak join..nak join! ^^,

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah siyes mmg cantik sgt

skrg ni mood joint contest blog dh kurang,
tp kalau nengok hadiah ni akan cuba joint...hehehe

Sidratul Muntaha said...

hohoh
cepat2 announce
mahu join
lama sudah tak join contest

AkmaFaizal said...

Wah..beshnye kalau dapat beg cantik ni..geram tengok.hehe

Zulaikha Mohamad said...

Nice one!!

lovelywa said...

uishh..bole ngigau nihh..lawa tul..skang pun mmg tgh mencari wristlet utk diri sendiri..mudah2an berjaya..

HaNiKo AriYosHi said...

wow....terujanya sbb teringin sgt nak ada wrislet coach ni...

Dulu Gadis, Kini Mama said...

nak join jugak!!

BabyIbu said...

heh. nanti semua jemput join tau. insyaallah mgg depan. tgh tgg 2 sponsor lagi nak finalize. :)

A Journey of Hafiy Hasha said...

cantiknye.... xsabar nak join....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop