@ Beli Sikit Aje

Saturday, March 10, 2012

Baru nak kemas barang beli dari J Card hari tu. Lipat-lipat masuk kotak before sesi pembasuhan. Sebab belum 100% yakin jantina baby. Banyak beli warna natural. Beli pun sikit aje sebab baju Ammar ada lagi. Ibu beli yang satu set RM11 atau RM12 je. Heh. Jimat-jimat.


Ni je barang yang dibeli plus 2 Mamy Poko. Banyak beli baju singlet dan berlubang sebab nak pantang kat Kedah. Sana panas. Huhu.


Abang Ammar pun nak posing bersama barang die beli. Beli kat baby, kat abang pun kena la kan. Heh. 

P.s: Nak tengok list barang baby - klik sini!!

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

transformed housewife said...

akk pun tengah expecting ni tapi belum beli brg2 baby lg. nak cari dulu yg mana dah ada baru nak beli tambah2 sikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop