@ Gambar Scan 3D/4D :)

Friday, March 16, 2012

Semalam pergi buat scan 3D/4D. Ibu akan cerita lanjut di entri lain sebab sekarang ada benda tengah nak submit. Just enjoy gambar dan video ni ye. Gambar baby di minggu 28. Gambar tak berapa jelas sebab baby sangat aktif time tu.










video

video

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Atiyyah Umairah said...

menarik kan....ibu da 28mnggu ker??wa bru 20 mnggu..xwat scan g..hehehehe

sue zainun said...

kalau scan biasa mesti xnampak jelas camni kan..

Nida Mohd said...

Seronok kan wat 3D scan..boleh nampak muka baby jelas ckit dr scan biasa..nampak tak boy ke girl?

orggilacinta said...

eee.. seronoknyeeeee dpt tgkkkkk! i dulu xdpt tgk pun.die kasi tgk blakang badan die da... jelas ek yg u nye ni... so this is ur secong child la ek..

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

ibu wat 3D kat mana neh...kelana jaya eh....

Oyis said...

subhanAllah.. terpegun nya tgk kuasa Allah. x pernah berkesempatan nak buat 3D/4D scan sblm ni. tp terkesima tgk video yana ni. nmpk jelas. video yg 1st tu cute nya siap nguap alololo... video kedua mmg baby aktif sgt, nmpk kaki, part hujung seriau tgk sampai tali pusat ditendang2 nya last2 terpelangkup kat muka. thanks for sharing yana! praying that u and baby r healthy all the way through!

Yana said...

mama atiyyah - ha ah 28 mgg. kalau nk scan 3d ni better 26 weeks ke atas. kalau tak, tak jelas

sue - biasa tk nmpak dlmann je

nida - baby gurl

orggilacinta - heh. ini pun pnt jln2 blik spya die pusing.

hunnee - ha ah. t vision college.

oyis - btulla. tp mmg cuak tgk tali pusat dan uri dok sekeliling baby,

Go Get Ibu said...

salam bahagia baby ibu... masih ingat ibu lagi? ibu bc dalam blog, bunyinya dah berbadan dua sbb siap ada gmbr scan baby lg.. bila tarikh jgknya? ibu pun ada update pasal ibu pregnant, dah masuk 4 bulan.. klw baby ibu thn ni, mknnya kt lhrkn baby pd thn yg sm.. srnk kn..

Go Get Ibu said...

salam bahagia baby ibu. Ingat ibu lg tak? ibu tgk, baby ibu dah brbdn 2 sbb siap ada gmbr scan baby lg.. ibu pn ada up-date psl ibu pn dh pregnant ank yg ke5. bl trkh jgk? klw thn ni, kt sm lh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop