@ Mencari spek baru

Tuesday, March 20, 2012



Lama tak buat spek. Sekarang dalam pencarian. Itulah power dahla tinggi sampai 600. Pendek kata kalau tak pakai spek or contact lens memangla dalam kekaburan. huhu.

Sebab power tinggi. Harga kanta pun jadi mahal. Lekeh2 mau 500. huhu. semput. Gambar atas ni time survey2 kat kedai. Ayah suh cuba fesyen spek macam ni pula. ok ke? hmm.

p.s. lebih suka pakai contact lens tp kalau sekadar kat rumah dan keluar dekat-malas nak menenyeh. huhu.

Posted via Blogaway

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

adianiez AIDA said...

spek aida da lama patah. lom berganti, da lebih setengah tahun. so memang bergantung penuh kat contact lens. jumaat ni dpt gaji pun nak gi cari spek la :)

zh-ena said...

kena la mmg nampak comel jea

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

power 600 mmg tinggi la,
eija kanan 250, kiri 350 pun rasa dh cukup tinggi,
mmg x leh hidup kalau xde speck..

sesuai jerk..speck tu..

SyUhAdA said...

tggi jgk power sis ye..syu pon plan nak tukar spek baru jgk nie.

*azni* said...

ok la spek tu dgn muka ibu..saya pon takleh hidup tanpa spek..power 400 lebih..huhu..

Le Chevalier said...

every year tukar lens, mmg power mata akan naik. so better buat lasik, power dah tak naik ever since. alhamdulillah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop