@ Menjadi Lebih Baik Dengan Anmum Essential

Monday, March 12, 2012

Dalam entri sebelum ni kan Ibu pernah bercerita pasal Ammar tukar ke Anmum Essential. Ammar memang suka betul. Walaupun susu Anmum Essential ni adalah tanpa gula tambahan, tetapi rasanya memang lazat. Ammar cakap “Abang tak nak susu lama, Abang nak susu baru aja Ibu”. Dah pandai memilih ya anak Ibu ni.



Seperti yang umum tahu, Anmum Essential adalah satu-satunya pilihan yang menyediakan tambahan nutrien lanjutan untuk otak seperti Gangliosides dan DHA. Jangan lupa juga – tiada gula tambahan!!.

Sejak bertukar susu ni, perkembangan otak Ammar nampak lebih cerdas dan makin cepat menangkap apa yang diajar. Dah pandai menulis dan mengeja – walaupun tak pergi nursery/tabika – just belajar sambil bermain di rumah. Fokus pun semakin baik – kalau dulu belajar 5 minit pastu dah terloncat-loncat pergi main. Bercakap pun semakin petah (dah boleh jadi lawyer kata my mil - huhu).



Betullah testimonial di Mom’s Know Best ni. Memang ada effect pada anak kita.


Banyak lagi testimonial boleh dibaca di sini. Em pada ibu-ibu di luar sana pula macam mana? Sharelah pengalaman anda di sini. Boleh sama-sama kongsi. Selain itu, boleh juga ke forum perbincangan di Mom’s Know Best untuk share tips dan pengalaman bersama orang lain. Baru anda akan lebih yakin macam Ibu dan Ammar :).

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop