@ Naik ramai-ramai

Thursday, March 22, 2012

Apa yang naik ramai-ramai? Bukan keretapi ye bukan juga kapal terbang. Ibu cakap pasal tandem stroller. Teringin sangat nak tandem stroller ni (eceh macam anak ramai je kan - baru nak masuk 2 :p). Macam senang je. Tak payah la kita satu, hubby satu. Ammar tu walaupun dah nak masuk 4 tahun die memang suka duduk stroller. Kalau beli macam berbaloi. Tapi Ayah tak luluskan proposal. So cuci mata jelah. Huhu.

Dekat Mia Fichita banyak jual tandem stroller ni. Oh ya Mia Fichita juga salah seorang sponsor Win COACH Wristlets!! Jangan lupa sertai. Berapa hari je tinggal ni.


Kolcraft Contours Option Ruby Tandem Stroller

Macam best je. Sunggu stylo


Graco Duoglider LX Twin Stroller




Jeep Wrangler Twin Sport

Ini ringan tapi takut susah nak tolak sbb lebar. Tapi ramai je pakai ni.

 Joovy Caboose Ultralight Stroller

Ini yang adik dok depan. Yang abang leh duduk atau berdiri kat belakang.



Vervalicious Phil & Teds Verve 4WD Inline Tandem

Ini paling menawan - tapi paling mahal - huhu

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zulaikha Mohamad said...

Dah ade anak 2 mmg kene 2 stroller..last2 jue baby wearing farrel arsyad naik stroller..akak jue pkai tandem stroller tu sgt bulky and cerewet nak bukak tutup and so heavy..phil n teds ok la tp newborn takle duduk lg..so baby wearing je la senang..hehe

intanloveamir said...

mmg cute sgt twin stroller nie...sy tgh otw nk order gak yg 1st pic...;)

lailasani said...

saya pun terfikir jugak nk beli camni.. sbb si kakaknya sangat suka dok dalam stroller.. siap tak kasik adiknya naik.. hohoho

Oyis said...

kita berkenan yg 1st. mmg stylo abis. yg no 4 (abg berdiri) pon lawa jgk, seswai la bkn twins kan, yg tua bole diri/ duduk. slalu tg org pakai yg melebar tu, and also yg mcm 2 tgkt (last pic). tp kesian tgk penumpang blkg/bwh dkt stroller last tu, slalu x nmpk apa2, dah la mcm sempit gile.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop