@ Paris Mari!!!

Monday, March 26, 2012

Pre-order Longchamp!!


Order Ditutup!! Tq semua.

Berminat email babyibu at gmail dot com

ETA Awal bulan Mei
Deposit 50%

Apa yang best pasal Longchamp ni? Bestnya sebab dia sangat ringan dan senang dicuci if kotor. Memang beza la kalau korang bawa Longchamp dan beg lain. Nak pakai harian pun best dan nak bawa travel pun best. Sekarang, memang banyak yang tiruan kat luar-tapi kalau korang tengok pun dah tahu mana original dan mana imitation. Sangat lain. Ibu suka sangat Longchamp - kalau banyak duit mau beli semua kaler nak matching ngan baju. Huhu.

Long Handle Small
RMxxx

Long handle Medium
RMxxx

Short Handle Small
RMxxx

Short handle Medium
RMxxx
If berminat jenis atau saiz lain just email k (ada yang short handle dan ada yang ada design)


Warna Pilihan - boleh je kalau nak request warna lain.





Gambar Kiri: Long Handle Small (Taupe) - Dilipat
Gambar Kanan: Long Handle Medium (Navy) - Dilipat


Gambar Kanan: Long Handle Small (Taupe)
Gambar Kiri: Long Handle Medium (Navy)


Long Handle Medium (Khaki)
Beza saiz? Kalau Long Handle Small - ngam2 kertas A4. Ibu suka buat as everyday handbag. Kalau yang Long Handle Medium - besar skit. Pergi travel sehari muat sumbat macam-macam. Tapi sapa suka beg besar will love it as beg harian.

Ini kalau Short Handle Medium - Saiz ni paling cun Ibu rasa. Tak kecil tak besar. Ngam-ngam.


2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

yatie chomeyl said...

yg LC Eiffel tower xde ke yana?

Zulaikha Mohamad said...

klau short small handle how much yana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop