@ Patchwork Shawl

Thursday, March 29, 2012

Sape minat shawl patchwork? Sape selalu terjah A**u mesti tahu berapa harganya. Kawan Ibu ni jual patchwork shawl  setanding A**u. tapi 3 kali ganda lebih murah tau.  Meh kita cuci mata sikit. Sapa berminat nak tengok - boleh terjah Facebook Patchwork Shawl. Stock limited tau - so sape cepat die dapat - ai dah pilih mana berkenan di hati, korang bila lagi :P











Cantik-cantik kan. Bila pakai lagi la nampak trendy dan cun. Ada banyak lagi design - boleh tengok di

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Oyis said...

ya Allah, cantik2 nya. geram!

Anonymous said...

salam sis... try bukak FB tu tapi kenapa tak ada item pun?

liss

mimie.. said...

cantikkkkk...tp sygnye fb kena block kat ofis ni..huuu T_T

Am said...

boleh jugak tgk kat http://elegantmomshop.blogspot.com/2012/02/arzu-inspired-shawl.html
*tumpang promote jugak ye babayibu..thanks*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop