@ Percubaan Pertama

Saturday, March 3, 2012

Sebab asyik mengidam Puding Gula Hangus. Ibu pun cuba buat sendiri. Senang je rupanya. Heh.


Loyang tak muat dalam periuk kukus (loyang ada satu je kat rumah). Google kat Internet tengok ada guna Corningware ni. Ibu pun try jelah.



Dah siap masak. Nipis je sebab tak berani banyak takut melimpah. Rupa ada gaya dah.


Tara. Rasanya? Sedap la cuma kurang sikit pada kawan Ibu buat hari tu. Takpelah first attempt la katakan. Hehe. Resipi? Kita tunggu tuan die post kat blog dulu.

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

iyou said...

waaaa.. sedapnyerr... nk resepi!!! ^^

saffiya_aleesya @ echa said...

nampak menarik leh gak try buat ni..

misshannajr said...

takpe try lagi..guna loyang pulak la lps ni lg cantek hasilnya :)

eira eixora said...

kak yana. kalau beli yang instant lagi senang, tak payah kukus just kacau atas api 5 minit then sejukkan dalam peti sejuk. biasa jual kat stokis amway

adianiez AIDA said...

best nyerrr... tak tau plak bleh guna corningw. aida dok la tangguh buat sebab lom sempat beli loyang hi hi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop