@ Sayangnya Nak Lepas

Friday, March 9, 2012

Sayangnya nak lepas barang di bawah ni. Tapi Ibu sayang nak guna dan terperap dalam almari. Fikir-fikir baik Ibu jual - dapat juga beli breastpump idaman hati.

Semua barang di bawah ni keadaannya 9.5/10 dan dengan Care Card. Ibu memang jaga barang elok-elok - masuk dust bag bagai. Kalau berminat macam biasa email babyibu at gmail dot com k. Oh ya nak bayar ansuran pun boleh. Just contact Ibu k.

Coach Daisy Signature Zip Wallet






Wallet paling disayangi. Nak let go sebab baru beli wallet belang-belang. Lagipun dok dalam laci je sebab sayang nak guna.

Harga Beli RM520
Harga Jual Rm390
Two in one! Wallet and also wrislet!
8 (L) x 4 (H)
6 card slots
Fabric lining
Inside open pocket
Outside open back pocket
Full-length bill compartment
Inside coin pocket with zip closure
Expandable accordion silhouette with zip-around closure
14” strap with dog-leash clip attaches to form Wristlet

Coach Signature Sateen Book Tote







Beli sebab ingat nak jadikan diaper bag sekali. Pakai sekali dua pastu sayyaaaang nak guna sebab sangat cantikkkkk. But kena let go juga. Huhu

Harga Beli RM1150
Harga Jual Rm690

Classic Signature print sateen with metallic or cowhide leather trim
Outside zip pocket with metallic story patch detail
Novelty hangtags
Inside zip pocket
Cellphone/multifunction pockets
Ring to clip an accessory or keyfob
Fabric lining
Zip-top closure
35” detachable strap for shoulder or crossbody wear
Handle with 8” drop
15 (L) x 10 1/2 (H) x 4 (W)

LONGCHAMP Le Pliage Medium Long Handle Tote - Citrine





Pakai dalam 2 kali je rasanya. Lepas tu simpan sebab selalu pakai yang satu lagi. Material sangat ringan - sesuai untuk travel or harian.

Harga Beli RM450
Harga Jual Rm350
 
 
Measurements: 12 1/4" x 12" x 71/2"
Medium Long Handle
Material: Lightweight nylon with tanned leather handles and accents
Zip top closure with leather snap
Inside pocket
Folds up for easy storage

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nad @ MamaZakwan said...

canteknye yg no 2 tu..
teringin nak pakai
tp bile tgk harga mmg sah2 tak mampu, huhu!
mampu tengok je =p

p/s : ibu, kenal tak dgn jamie sc comp utm dulu? 1 course kan?

BabyIbu said...

mmg sangat cntik. tu sayang nak jual. huhu.

jamie? emm kalau tgk muka insyaallah kenal.

Fizah said...

salam... betul yang no2 tu nampak cantik.....

Tumapang lalu... he he... kalau berminat nak tengok baju2 baby and kids jemputlah ke blogshop saya....

http://mummyslittlestars.blogspot.com/

anisalya said...

memang cantik kesemua beg dgn wristlet tu. alahai...

Anonymous said...

Coach Signature Sateen Book Tote still available ke.. kalau sy nak beli dgn rm500 ok tak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop