@ Scan 3D/4D di Vision College

Friday, March 30, 2012

Baru ada kesempatan nak cerita pasal scan baby 3D/4D hari tu. Ibu pergi buat di Vison College di Kelana Jaya. Kebetulan hari tu dapat info dari my friend ada scan 3D/4D. Terus Ibu pergi. Semangat la katakan. Tapi at the same time nerves juga. Yelah dalam otak ni macam-macam fikir.


kaunter depan


mula-mula scan 2d dulu. tengok berat, ukur panjang dan sebagainya.


then baru buat 3d/4d. adui memang cuak. tapi sangat kagum. besarnya ciptaan allah. boleh baby dok main dengan tali pusat tu. Tapi baby sangat aktif so kena pergi jalan-jalan dulu. lepas 15 minit baru buat balik. Tu pun baby aktif juga - so agak susah nak capture gambar betul.


Ibu mendongak penuh kecuakan. Kalau la boleh mesin scan tu satu letak umah. Hari-hari Ibu scan. Hehe.

Ini merupakan tempat scan 3D/4D termurah setahu Ibu. Hanya RM90 sahaja termasuk CD. Kalau sesiapa berminat boleh contact terus Vison College.

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mira edora said...

Yana, kat Putra Medical Center Sg Buloh, scan 3D dia RM80.

Wan Anie said...

Memang boleh buat bisnes dengan 3d/4d scan ni kan? Beli la yana satu :)

BabyIbu said...

mirah - lagi murah eh? tak tau pulok

wan anie - haha. mmg takde keje lain la dok scan hari2.

sue zainun said...

wahh clear btl gambarnya..

Mummy GreenyHouse said...

haha..mmg best kalau letak kat umah 1 kan! :)

Amirayu said...

askum, tumpang tanya, boleh walk in sahaja ke ? ataupun kena buat appointment?

BabyIbu said...

amirayu - kena buat appointment dulu. takut full.

bayi ibu said...

terima kasih banyak atas testimonial ye , boleh refer www.3d-4d-scan-malaysia.com atau www.bayi-ibu.com/3d-4d-scan-malaysia untuk latest package ye ... kalau tidak jumpa muka baby FREE , jantina tak nampak free untuk 22minggu keatas , REFUND kalau jantina salah .. guarantee services ye ... 2d detail scan , 5d scan>> HDlive juga available di ampang , boleh refer kat facebook untuk latest update sonographer bertugas termasuk miss jezzlyn, miss celynn, miss shanice , miss ada , miss irene di facebook >> https://goo.gl/53vyFG ... cuba klik link ni ye.. sebarang masalah semasa booking online sila sms 0176202933/0164383366 (SMS sahaja) , book sahaja bayar semua lepas scan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop