@ Sesi Punggah Barang Baby

Sunday, March 4, 2012

Minggu ni dah masuk minggu ke 27. So sebelum makin semput, better Ibu keluarkan barang dari stor. Nak tengok apa barang nak kena beli dan apa yang ada lagi.




Tilam playpen dan Close and Secure Sleeper. Close and Secure Sleeper ni pakai sekejap je masa Ammar sebab Ammar tinggi. Jadi cepat je kaki cecah hujung tu. Huhu.


Baju-baju. Nasib baik hari tu dah pack ikut umur - 0-3 bulan, 3-6 bulan. Jadi senang keluarkan ikut umur.


Selimut, lampin, mitten dan booties.

Hari ni keluarkan je dulu. Nanti baru nak tengok isinya dan senaraikan apa kena beli. Tunggu Pureen Warehouse Sales untuk beli barang harian. Baju-baju mungkin sikit je. Pakai apa ada dulu.  Tak boleh membazir kata Ayah. Huhu.

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eima said...

2nd baby pun mmg tak byk beli pun byk beli bj2 je ...lain tu guna waktu 1st baby je ....

adianiez AIDA said...

sessi yg sungguh menggembirakan (bagi aida la). sebab kehadiran baby baru da dekat la tu... aida takde sessi punggah barang baby ni. syuhada pun da 5 tahun, semua baju & brg baby da pun aida bagi adik-beradik. baby aida nanti everthing baru insya'Allah...

nad said...

bile ek pureen warehouse sale?

Yana said...

rasanya dlm bulan depan kot. nak borong brg pakai buang ni. heh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop