@ A Slice of Heaven

Thursday, March 8, 2012



Sedapnya red velvet dan blueberry cheese cake. beli kat a slice of heaven kat jaya one. yummy kata ammar. ni bukan ibu mengandung mengidam tau. yg tak mengandung mengidam. hehe.

Posted via Blogaway

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

sisdee said...

tgk pun dah tahu yummy apatah lagi rasa huhuhu

sisdee said...

tgk pun dah tahu yummy apatah lagi rasa huhuhu

isabelle said...

kalo dah tingin, xperlu tunggu mengidam.kan?kan?

Oyis said...

yana, smlm saya mimpi jumpa yana, saya pegi umah yana. mcm mana leh mimpi cam tu pon x tahu la, jumpa in real life pon x pernah hihi

BabyIbu said...

sisdee - hehe. sdap.

isabelle - betul tu. kalau tak pgnant pn kadang2 bila tringin leh smpai mimpi.

oyis - tu petandannya nanti kita nak jumpa le :)

Sidratul Muntaha said...

Jaya one..
tak terpergi2 lagi....
RVC mmg sedap.
lama dah tak buat..
cheesecake bru buat ahad sudha..
dua2 mmg menggebu selera..
adeh..

anisalya said...

alahai... sedapnya kek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop