@ Sudah Sah :)

Friday, March 16, 2012

Alhamdullillah atas kurniaanmu.


Kata Dr. inilah 'burgernya' :P

19 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mimie.. said...

ehehe...comelnyeeee... ^_^

Are~q!Lah said...

wah !
=)

Iryani Noor said...

heheh baby gurl..
congratss..
dh sepasang =p

eima said...

tetiba teringat kat alisha ... hahaha

dari 1 bulan 9 bulan aku tak penah scan jantina .... terpulang pd Allah nk bg ape sekali pun aku terima tp waktu checkup nk konfirm bersalin kat pvt ...gyne tu ngan selamba scan pastu bgtau jantina ... hehehe hati girang la sbb nk dpt gegirl... 4 hari lps tu bebetui alisha yg kuar ...

tahniah tau

mamanajmi said...

congrats! I wish my scan looks like this too...:(

adianiez AIDA said...

tahniah... alhamdullillah...

SYANI said...

Tahniah! Aku sampai sekarang tak reti tengok jantina baby..

Lelord said...

tahniah

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

alhamdullilah..bestnyerr.... kita pon nak cam ibu gak..tp iam still new...just 7 week...insyallah...nak cam ibu gak..hiihihih

*ibu guna petua cam ibu post tuh ker?? hihiihih

NettoAsh said...

Tahniah yana!semoga selamat hingga ke saat kelahiran beby gurl awak.. =)

NettoAsh said...

Tahniah Yana..semoga selamat hingga ke saat kelahiran beby gurl awak.. =)happy for you

ujee said...

tahniah....moga dipermudahkan segalanya..amin..

transformed housewife said...

tahniah. Akk belum scan lg walaupun dah 26 mg ni.

mamazana said...

Alhamdulillah... dpt baby girl. sepasang sudah... i'm at 25 weeks now.. :)

anisalya said...

tahniah ye. dah nak ada sepasang.

i'am mama said...

dear ada petua dapat baby girl?

Oyis said...

Alhamdulillah, ammar nak dpt sister :)

MamaYatie said...

Alhamdulillah..seronok la amar dapat baby girl nnt..insyallah sepasang la kan...so,pas ni yana boleh ler usha dress & accessories yg cantek2 tu..hihihi...

Khairyna said...

masa baca post ni, seronok rasa klu saya pun scan nmpk mcm ni(masa tu tak scan lg), ms ari jumaat mgu lepas pi scan sbb Dr nk monitor baby mcmana sbb ada kncg manis..smbil2 tny nmpk tak baby boy/girl..alih2 dia tunjuk sebijik cam dlm gmbr yana ni..happy sgt..i'Allah sama la kite dpt sepsg..syukur alhamdulillah..tahniah utk yana gak tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop