@ Hasil rembatan di Pureen

Monday, April 30, 2012



Lately sangat busy plus kekurangan tenaga untuk terlebih aktif. Nak buat review pasal pureen pun tak sempat.

Pergi hari sabtu. Orang memang seramai-ramainya. ibu dan adik ibu pasrah redah je. pergi bahagian baju dah habis. so terus ke toiletries.

nasib baik dah banyak kali pergi. so dah tau kat mana barangnya. ibu amik terus masukkan dalam plastik barang yang adik ibu pegang. mil pula tolong beratur. memang la antara teramai.

esoknya kawan ibu pergi dia kata dah lengang. aman je pilih barang dan baju. sempatla ibu kirim baju bb beberapa helai. jadilahkan dari takde.

so nampaknya lepas ni kena masuk balik arena warehouse baby setelah lama tinggal. heh.

Posted via Blogaway

@ Sensitif?

Saturday, April 28, 2012

Orang kata orang mengandung ni sensitif? Betul ke? Mungkin perubahan hormon buat emosi lagi cepat terganggu. Lebih-lebih bila time dah sarat - semua dah rasa - penat, sakit, lenguh dan sebagainya. Mungkin juga. Sebab bila time pregnant selalu rasa macam nak perhatian lebih. Kalau orang cakap kasar pun terus rasa nak menangis.

Kata Ayah - Ammar kuat menangis sebab masa mengandung Ammar dulu Ibu kuat menangis. Emm ye ke Ibu kuat menangis. Dah tak ingat. Kali ni macam lebih cool. Tapi kadang-kadang terasa juga di hati cuma boleh control. Mungin sebab makin matured maka boleh control perasaan. Mungkin juga sebab sekarang ada Ammar pandai pujuk Ibu - :P. Tapi apa pun - suami kenala pandai pujuk. Tak gitu?

@ 6 minggu je lagi?

Friday, April 27, 2012

Bagus juga ada notification macam ni. Kalau tak mesti tak sedar masa berlalu.



Tinggal 6 minggu je lagi? Adeh kerja banyak lagi tak buat:

  • Beg hospital belum pack
  • Nama baby belum decide
  • Barang Ibu dan Ammar nak bawa balik kampung belum pack
  • Second batch baju baby belum basuh
  • Set bersalin belum beli - still tak tahu nak beli yang mana

Itu baru bab baby - bab study pun banyak tak siap lagi. Ingat nak hantar draf beberapa bab sebelum balik kampung. Harap sempat. Kena marathon la nampak gaya. Nak kena siapkan progress report siap2. Banyaknya lagi nak buat. Huhu. Oklah nak tarik nafas dan buat list to do. Chayokk!!

@ 10 hari saja

Astro bagi free tengok lebih 30 saluran selama 10 hari sempena menang award. Jadilahkan. Kena la bagi free juga sebab dah makin mahal. Dulu kalau tengok Astro Ria je pun best tapi sekarang dah banyak pecahkan slot - so channel yang best macam banyak kena bayar je.

Eh Sport Channel termasuk ke? Alamat kena berebut dengan Ayah la tengok tv weekend ni kalau Sport Channel ada. Ibu nak tengok Warna dan HBO. Itu pun kalau sempat. Silap-silap Ammar juga yang melayan kartunnya. Huhu.


P.s: Salah satu hobi ialah menonton tv :P
P.sss: Minggu depan start new contest..Tunguuuuuu!!!!!

@ kembang

Thursday, April 26, 2012



ini mgg ke 34. semua dah start kembang. huhu.

Posted via Blogaway

@ Tak perlu lagi...

Selalu memang save fail (gambar atau fail kerja) di external hard disk atau pen drive. Tapi banyak je masalah seperti

 
  • Lepas buat kerja, tertinggal external hard disk atau pen drive di PC lab
  • Bila back up, sekali hilang atau rosak terus menangis tak berlagu
  • Bila nak guna - tertinggal pula di beg lain atau di rumah

 
Sekarang memang Ibu dah jarang pakai external hard disk atau pen drive untuk kerja. Habis tu guna apa? Gunalah DropBox. Apa benda tu? Kat DropBox ni, kita boleh simpan fail atau folder gambar, kerja dan lagu secara online.

 

Kalau online, if Internet down macam mana? Takpe sebab software die kita boleh download kat laptop di rumah dan juga PC di ofis. So bila kita edit/update/insert fail di salah satu folder di rumah atau ofis. Dia akan update semua fail di kesemua tempat. Contohnya, bila Ibu pergi lab. Ibu buka je folderDropBox kat PC lab dan buat kerja dari situ. Bila nak balik, save je macam biasa. Nanti dia akan automatik update dan save di laptop rumah sekali.



DropBox di Laptop

 

DropBox  di webpage


Satu lagi, if tiba-tiba guna pc di tempat lain. Just buka DropBox webpage dan kita boleh je access fail secara online - macam gambar di atas. Haa mudah bukan? So apa lagi register la DropBox hari ni. Free je pun. Untuk free account dapat dalam 2GB. If ikut arahan bawah ni boleh dapat extra 250MB.

 
Cara nak join
  1. Klik DropBox
  2. Register


3. Download DropBox - ni untuk install pada PC atau laptop.



4. Boleh ikut step Get started - If boleh buat sampai step 4 maka dapat free lagi 250MB



Nak banyak lagi space - boleh invite kekawan lain pula. Selain itu - anda boleh share file dalam DropBox ni dengan keluarga atau kawan-kawan. Mudahkan? :P

@ Tolong Duduk!!

Wednesday, April 25, 2012

@ a little celebration

Tuesday, April 24, 2012



Sempena hari lahir ammar semalam, kami bertiga pun keluar makan. pas tu beli kek sepotong untuk ammar. nyanyi sikit cukuplah. cukup buat ammar tersenyum. hadiah? dia nak ultraman je. huhu.

Posted via Blogaway

@ Tahniah!!!

Pemenang dipilih guna random.org. Berikut ada senarai muktamad pemenang. Tahniahh!! Hadiah akan diuruskan dalam masa 2 minggu. Pemenang diminta email nama, alamat dan no telefon kepada babyibu at gmail dot com.

Tahniah!!

Senarai Pemenang


Coach Julia Legacy Stripe Multi-Color Wristlet worth RM250 x 1 - Nad @ MamaZakwan

COACH Signature Stripe Khaki/Multi Wristlet worth RM220 x 1 - Nadratul Syazwana


Bag Holder worth RM25 x 3

AmyMina
AkmaFaizal
EIKA NUR


Environsax Bag bernilai RM30 - Yatie Chomel


 
Penaja - Tq So Much

@ 4 tahun

Monday, April 23, 2012



Selamat hari lahir Mohd Ammar Mukhlis. Semoga menjadi anak yang soleh dan mendengar cakap. Luv u so so much.

Posted via Blogaway

@ Sesiapa mencari car seat?

Pengumuman: Keputusan pemenang akan diumumkan esok pagi. Maaf atas kelambatan. Ammar tak berapa sihat.
New Britax Adventure Car Seat - Ready Stock!!
SOLD!!!
Berminat? email babyibu at gmail dot com



Britax Adventure Car Seat

This lightweight highback booster seat with side impact protection is ergonomically designed for older children. The adjustable headrest has multiple height positions and can be easily adjusted as your child grows. Your child is secured with the 3-point seat belt which is correctly positioned over your child's pelvis and shoulder.

Features: 
Easily accessible seat belt path.

Side Impact Protection - with deep, softly padded side wings.
Lap belt positioned correctly.
Diagonal belt positioned correctly.
Height adjustable headrest helps support a sleeping child.
Adjustable backrest for safe installation in a wide range of cars.
Pull out drink holder and snack tray.
Softly padded and washable cover.
3-point seat belt installation.
Seat grows with the child.
Easy to transfer between cars.
Suitable for children 4 - 12 Years (15-36kg).
Dimensions - (H)66 x (W)43 x (D)43 cm
Weight - 3.9kg

      @ Demam tapi sampai juga

      Sunday, April 22, 2012



      Ammar demam dari khamis. Itu ibu pun sibuk melayan ammar kat rumah. Hari ni kena temankan adik ibu dan MIL beli barang. Nasib baik Ammar dah ok sikit. Malam tadi tidur mengigau je. Risau juga takut hari ni makin teruk. Alhamdullilah nampak macam ok cuma batuk sikit. A little bit moody tapi baik jelah duduk kat stroller. Semoga cepat baik k syg.

      p.s. tgh pikir nak singgah pureen ke tak.ni. orang kuat aka ayah takde pulak. huhu.

      Posted via Blogaway

      @ Antenatal Class?

      Friday, April 20, 2012

      Baru tergerak hati nak pergi antenatal class. Ada idea tak kawan-kawan mana yang ok (ada ajar breathing dan sebagainya). Pusrawi Kota Damansara ada tapi more tu teori. Tadi dah cuba call a few hospital yang dekat-dekat sini tapi semua full.  Huhu.

       
      1. DEMC - Penuh
      2. Kelana Jaya Medical Centre - Bulan 6 baru ada
      3. SJMC - Ada 4 session so Ibu tak sempat pergi
      4. Tropicana Medical Centre - Mahal sangat :P
      5. Putra Medical Centre - Ini free. Tapi masuk waiting list.
       
      Ada idea lain? Harap ada yang sudi berkongsi pengalaman.

      @ Jom pergi ramai-ramai...

      Jom serbu!! Nak cari toiletries. Senang guna Pureen 2 in 1 yang tak pedihkan mata tu - warna kuning tu. Syampoo boleh sabun pun boleh :P. Jumpa di sana - erkk if tak larat Ibu hantar wakil je - Ayah dan MIL. Ammar still tak berapa sihat.



      @ Update 1,2,3,4,5

      Thursday, April 19, 2012

      UPDATE 1: Dah update senarai peserta - KLIK SINI

      UPDATE 2: Esok last order Corelle Murah - KLIK SINI

      UPDATE 3: Petang ni check up baby - tengah berdebar. If songsang lagi ada can kena operate lagi. Huhu.

      UPDATE 4: Badan rasa tak sihat - macam nak demam. Ammar pun sama.  Dah seminggu tak ke lab.

      UPDATE 4: Last check berat dah 54kg - huhu. Memang kali ni pregnant naik banyak. Jenuhla nak turunkan nanti.

      Sekian update di hari Khamis......

      @ Sila Semak..

      Wednesday, April 18, 2012

      Kepada semua peserta Win COACH Contest - harap semak penyertaan anda. Senarai adalah mengikut susunan penghantaran penyertaan. Pemenang akan diumumkan Isnin minggu depan - Insyaallah.

      1. erin
      2. erin
      3. Dunia Kebahagianku
      4. Marziana @ Ummu Ukasyah
      5. Marziana @ Ummu Ukasyah
      6. iqawangi
      7. iqawangi
      8. yatie chomeyl
      9. mimie
      10. Lydia Baharin
      11. adimala
      12. M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L
      13. Nad @ MamaZakwan
      14. Nad @ MamaZakwan
      15. Nad @ MamaZakwan
      16. Nad @ MamaZakwan
      17. Nad @ MamaZakwan
      18. Nad @ MamaZakwan
      19. Nad @ MamaZakwan
      20. Nad @ MamaZakwan
      21. Nad @ MamaZakwan
      22. Nad @ MamaZakwan
      23. aMyErinAiMie
      24. MamaRaisya
      25. MamaRaisya
      26. ily
      27. Nadratul Syazwana
      28. Nadratul Syazwana
      29. rahmah
      30. Rose
      31. Pink Lavender
      32. Yatie chomeyl
      33. Nad @ MamaZakwan
      34. Nad @ MamaZakwan
      35. Nad @ MamaZakwan
      36. Nad @ MamaZakwan
      37. Nad @ MamaZakwan
      38. Nad @ MamaZakwan
      39. Nad @ MamaZakwan
      40. Nad @ MamaZakwan
      41. Nad @ MamaZakwan
      42. Nad @ MamaZakwan
      43. Transformed housewife
      44. Nad @ MamaZakwan
      45. Nad @ MamaZakwan
      46. Nad @ MamaZakwan
      47. Nad @ MamaZakwan
      48. Nad @ MamaZakwan
      49. adianiez AIDA
      50. yatie chomeyl
      51. Nad @ MamaZakwan
      52. Nad @ MamaZakwan
      53. Nad @ MamaZakwan
      54. Nad @ MamaZakwan
      55. Nad @ MamaZakwan
      56. cik13februari
      57. Suhaini
      58. Liza
      59. Liza
      60. Adam MZ
      61. Rose
      62. Nadratul Syazwana
      63. Nadratul Syazwana
      64. ummi norseha
      65. Nigina Adam
      66. Nadratul Syazwana
      67. Nadzirah Jamil
      68. Nadzirah Jamil
      69. AkmaFaizal
      70. AkmaFaizal
      71. AMNA
      72. aku-alam
      73. aku-alam
      74. AkmaFaizal
      75. AkmaFaizal
      76. lela lelord
      77. lela lelord
      78. Nadratul Syazwana
      79. Nadratul Syazwana
      80. AmyMina
      81. AmyMina
      82. zuraihan yahaya
      83. zuraihan yahaya
      84. zuraihan yahaya
      85. diella
      86. diella
      87. noor fatin
      88. nad@mamazakwan
      89. nad@mamazakwan
      90. nad@mamazakwan
      91. nad@mamazakwan
      92. nad@mamazakwan
      93. nad@mamazakwan
      94. nad@mamazakwan
      95. nad@mamazakwan
      96. nad@mamazakwan
      97. nad@mamazakwan
      98. Afsya @ Lil_me
      99. Nadratul Syazwana
      100. mama ishazah
      101. cempaka kuning
      102. AkmaFaizal
      103. AkmaFaizal
      104. rusenidzan
      105. salliza.abdulrahman1
      106. Nora
      107. Anim Seran
      108. Linda
      109. kakngah
      110. Yangbaik
      111. Yangbaik
      112. aqilah
      113. nad@mamazakwan
      114. nad@mamazakwan
      115. nad@mamazakwan
      116. nad@mamazakwan
      117. nad@mamazakwan
      118. nad@mamazakwan
      119. nad@mamazakwan
      120. nad@mamazakwan
      121. nad@mamazakwan
      122. nad@mamazakwan
      123. nad@mamazakwan
      124. nad@mamazakwan
      125. nad@mamazakwan
      126. nad@mamazakwan
      127. nad@mamazakwan
      128. nad@mamazakwan
      129. nad@mamazakwan
      130. CikHarty
      131. Joel
      132. Joel
      133. Joel
      134. Joel
      135. Joel
      136. Joel
      137. Mori
      138. Mala Nasohah
      139. Mala Nasohah
      140. farah majdiah
      141. Nida
      142. Nida
      143. Nida
      144. Nida
      145. Nida
      146. Nida
      147. Syuhada
      148. AkmaFaizal
      149. Daddyaeman
      150. Daddyaeman
      151. Nadratul Syazwana
      152. amalina yaakub
      153. Nadratul Syazwana
      154. yatie chomeyl
      155. butique4u
      156. EIKA NUR
      157. EIKA NUR
      158. EIKA NUR
      159. EIKA NUR
      160. EIKA NUR
      161. EIKA NUR
      162. EIKA NUR
      163. Sari
      164. Ferdawati
      165. Cheqppjoy
      166. Fara
      167. AkmaFaizal
      168. Ezza Malik
      169. Syima Emi
      170. Syima Emi
      171. Syima Emi
      172. Syima Emi
      173. Syima Emi
      174. Syima Emi
      175. Syima Emi
      176. Syima Emi
      177. Syima Emi
      178. Syima Emi
      179. Ima
      180. Ina_noorlina
      181. ezzamalik
      182. Liana
      183. Liana
      184. Nadratul Syazwana
      185. AkmaFaizal
      186. AkmafAizal
      187. Eira Eixora
      188. kak yang
      189. cherosliza chemat
      190. ezzamalik
      191. sherry
      192. akmafaizal
      193. zueyie
      194. ezzamalik
      195. akmafaizal
      196. Molly
      197. Yatie chomeyl

      @ 18th Malaysia International Jewellery Festival 2012

      Tuesday, April 17, 2012

      Dulu Ibu dah pernah pergi - klik sini untuk review. Memang berbaloi. So kepada sesiapa nak beli barang kemas boleh la terjah ye. Kalau yang ada berlian-berlian tu memang murah. Tahun ni Ibu tak beli pape kot - tapi maybe pergi cuci mata dengan MIL. Tahun lepas Ibu beli gelang dan cincin emas putih+berlian total dalam RM1.2k je. Memang sangat murah. Kalau harga luar mau 3k juga. Tahun ni budget takde - dah lari ke persiapan baby :P.

      Di mana
      Kuala Lumpur Convention Centre

      Bila
      20th - 23th April 2012, from 11 am to 6pm

      Maklumat lanjut KLIK SINI

      @ Proton Preve Kereta Idamanku

      Tadi lepas tengok pelancaran Proton Preve, terus Ayah ajak pergi showroom Proton. Ammar pun dari ngantuk-ngantuk terus bersemangat. Sampai-sampai dah boleh tengok. Memang cantik la. Berbaloi dengan harganya.


      Ammar posing


      Ammar dan Ayah test GPS dan radio


      Bonet memang terbaik. Besar sangat. Siap seat boleh diturunkan - Ayah terus semangat sebab boleh sumbat basikalnya


      Ammar loikeee


      Ayah kata if ada manual untuk turbo memang terus angkat (Ayah tak suka kereta auto)

      Pendek kata, memang menarik dan berbaloi untuk beli. Bak kata Ayah on paper dan review so far mengatakan berbaloi untuk beli. So sape yang tengah cari kereta silalah pergi test drive. Kami? Erkk macam kena KIV dulu. Tunggu baby keluar baru boleh fikir pasal kereta. Huhu.

      @ Termurah Setakat Ini

      Monday, April 16, 2012

      Promosi Corelle paling murah setakat ini!!

      Ready Stock!!

      ~Corelle Round/Square 16PCS Dinnerware Set Promotion~


      Berminat?
      Email babyibu at gmail dot com




      Country Cottage - RM285 - 2 set sahaja



      Winter Frost - RM285 - 2 set sahaja


      Shadow Iris Square- RM385 - 2 set sahaja

       

      Pretty Pink- RM385 - 1 set sahaja



      Bamboo Leaf- RM385 - 2 set sahaja



      Pure White - RM385 - 2 set sahaja

      @ Tamat Sudah

      Akhirnya tamat sudah contest kali ni. Minggu ni Ibu akan keluarkan senarai peserta. Minggu depan kita akan umumkan pemenang ye. Terima kasih semua pada yang sertai:).

      @ Last Day

      Sunday, April 15, 2012

      Hari ni hari terakhir contest Win COACH Wristlets!!! Mari sertai untuk kali terakhir ye. Mana tau rezeki anda menang wristlet COACH yang cun melecun tu.


      P.s: Satu minggu ni bz sikit sebab family datang rumah. Hari ni baru nak mula reply email yang beratus. Maaf sangat.

      @ Mini Kitchen

      Friday, April 13, 2012

      Ramai bertanya pasal Mini Kitchen Ammar. Ibu boleh tolong belikan. Dapur ni best sebab lengkap dengan aksesori. Ada mesin kira lagi. So for Ammar bukanlah macam main masak-masak (nama pun lelaki kan), tapi more tu main jual-jual. Ambil order, masak, hidangkan pastu kutip duit. Heh. Harga asal dalam RM130 Sape berminat just email k.

      Promotion Ended!!
      Mini Kitchen

      RM100

      Berminat? email babyibu at gmail dot com




      @ Tudung Bawal 3 Tone - Restocked!!

      Thursday, April 12, 2012

      Tudung Bawal 3 Tone - Restocked!!

      RM 15

      Beli 5 helai free postage

      Banyak warna-warna baru yang menarik




      Tudung Bwal Printed pun ada

      RM14




      @ Bersyukur

      Berdebar sangat petang semalam lepas dengar berita gempa bumi. Takut bencana tsunami datang lagi. Rasa sangat bersyukur bila amaran tsunami dibatalkan.

      Rasanya sejak jadi mak orang dan ada anak ni, Ibu sangat alert dengan berita-berita macam tu. Selalu terfikir if jadi apa-apa, macam mana Ibu nak selamatkan Ammar. Huhu. Itu kalau boleh elak tengok cerita yang ngeri macam gempa bumi ke, cerita apa yang 2012 tu ke. Selalu buat Ibu terfikir-fikir. Ayah selalu marah. Semua ni kan ketentuan Allah. Memang betul tapi takut juga bila fikir. Huhu.

      @ Gempa Bumi di Bandar Aceh - Amaran Tsunami

      Wednesday, April 11, 2012

      Maklumat terkini: Alhamdullillah - amaran tsunami telah ditarik balik pada pukul 9.13pm - 11/4/2012.

      Baru dapat tahu ada gempa bumi di Acheh. Ya Allah selamatkanlah hamba-hambamu.

      KUALA LUMPUR : Gempa bumi berukuran 8.9 magnitud dicatatkan pada jarak 465 kilometer barat daya Bandar Aceh, sebentar tadi.


      Susulan kejadian itu, Agensi Geofizikal Indonesia mengeluarkan amaran tsunami.
      Kawan-kawan semua sila jauhi pantai buat masa ni - Mr.Zam Extreme


      [ Gempa Bumi 8.7 Skala Ritcher Goncang Aceh, 11 April 2012 ]


      Indonesia - Gempa di Aceh 8.7 SR, 11 april 2012 Baru saja terjadi gempa dengan kekuatan 8.7 skala ritcher, di dekat pulau sumatera. Gempa terjadi di sekitar lautan. Kami belum mendapatkan info secara lengkap, Informasi ini masih akan terus kami update.


      Berita terbaru menyatakan bahwa beberapa waktu yang lalu terjadi gempa dengan kekuatan 8.7 skala ritcher, yang berpusat di dekat pulau sumatera. Gempa terjadi di sekitar lautan. Gempa bumi mengguncang Banda Aceh pukul 15.39. Guncangan terasa kuat dan menerus. Gempa yang terjadi saat ini berpotensi tsunami.Gempa juga dirasakan di Padang hingga Bengkulu.
      Menurut Badan Meteorologi Klimatologi dan Geofisika gempa ini berpotensi tsunami dengan kedalaman lebih kurang 10 Km.


      Aceh gempa bumi, Indonesia keluar amaran tsunami - 11 April 2012


      JAKARTA - Indonesia mengeluarkan amaran tsunami ekoran gempa bumi kuat melanda wilayah Aceh sebentar tadi.


      Gegaran pada ukuran 8.7 turut dirasai di kawasan Lembah Klang - Kuala Lumpur, Petaling Jaya dan Shah Alam serta di utara Semenanjung - Pulau Pinang, Perlis dan Perak.


      Antara negara2 yang terkena tempias gegaran di Acheh jam 4.45 petang (Waktu Malaysia) tadi.


      Indonesia
      India
      Sri Lanka
      Australia
      Myanmar
      Thailand
      Maldives
      United Kingdom
      MALAYSIA
      Mauritius
      Reunion
      Seychelles
      Pakistan Somalia
      Oman
      Madgascar
      Iran
      UAE
      Yemen
      Comores
      Bangladesh
      Tanzania
      Mozambique
      Kenya
      Crozet Islands
      South Africa
      Singapore


      #Di Malaysia kemungkinan Tsunami berlaku di Georgetown (P.Pinang), Port Dickson (N.Sembilan), dan di kawasan2 berhampiran pantai yg lain.


      INFO DARI CNN -->
      [ http://edition.cnn.com/2012/04/11/world/asia/indonesia-earthquake/index.html?hpt=hp_t1 ] /

      @ Dapurku

      Tuesday, April 10, 2012

      Penangan Junior Masterchef



      

      @ Ngam-ngam

      Monday, April 9, 2012



      Memang ngam2 organizer bag tu dalam bag ibu. i loike. lepas ni boleh sumbat botol susu ammar tanpa risau tertumpah terkena wallet lagi. heh hari ni bz skit so entri pun pendek-pendek je. heh. selamat bekerja.

      Posted via Blogaway

      @ Dah sampai



      Beg dari kupon milk a deal. Jadi free sebab ada point belum guna. Cun-cun masuk beg longchamp. nk letak gmbr tk boleh pula. blogaway boleh add 1 gambar je. huhu.

      Posted via Blogaway

      @ Kenduri oh kenduri

      Saturday, April 7, 2012

      Baru balik dari kenduri kahwin. Kalau malam biasanya kenduri kahwin aka majlis resepsi (nama glamer) dibuat di dewan. Memang best kalau buat di dewan dan ada upacara - makan serentak bukan buffet. Tapi satu je yang tak tahan. If ada kelewatan tetamu kehormat alamatnya 9.30 malam pun tak makan lagi. 9.30 malam tu sesungguhnya agak kronik untuk tunggu terutama bagi ibu mengandung (huhuhu) dan kanak-kanak. Heh. Nasib baik sebelum pergi dah makan kek red velvel satu. Kalau tak haru baby menendang lapar. Ammar pun 2-3 kali juga bertanya "Mana makanan ni" - dengan kuatnya. Adehh.



      Muka lapar masing-masing :P

      @ Warna-warni

      Friday, April 6, 2012

      Pre-order Tudung Bawal 3 Tone
      Berminat? Email atiqahshuib@yahoo.com

      Retail/Borong pun boleh











      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
      Widget By Devils Workshop