@ 10 hari saja

Friday, April 27, 2012

Astro bagi free tengok lebih 30 saluran selama 10 hari sempena menang award. Jadilahkan. Kena la bagi free juga sebab dah makin mahal. Dulu kalau tengok Astro Ria je pun best tapi sekarang dah banyak pecahkan slot - so channel yang best macam banyak kena bayar je.

Eh Sport Channel termasuk ke? Alamat kena berebut dengan Ayah la tengok tv weekend ni kalau Sport Channel ada. Ibu nak tengok Warna dan HBO. Itu pun kalau sempat. Silap-silap Ammar juga yang melayan kartunnya. Huhu.


P.s: Salah satu hobi ialah menonton tv :P
P.sss: Minggu depan start new contest..Tunguuuuuu!!!!!

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

hananhadila97 said...

dapat tengok untok 3 hari 2 malam jee :'(

LeaKhalid said...

starting 27 april kan? huhuhu..... mcm ada masa nk tgk tv sgt... :)

Yana said...

start hari ni. ni ammar tgh layan avatar kat 413.

Eliss Mie said...

tengah malam td dia start.. tapi sayang dah kul 12, mata dah mengantuk :p

AkmaFaizal said...

pas kul 12 mlm td saje try2 tgk..dah leh tengok..hehe semua ade, kecuali astro 1st n astro on demand..hehe klau yg byond tu tak taulah..

130 saluran utk 10 hari. tu diaa.. macam2 ado..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop