@ 18th Malaysia International Jewellery Festival 2012

Tuesday, April 17, 2012

Dulu Ibu dah pernah pergi - klik sini untuk review. Memang berbaloi. So kepada sesiapa nak beli barang kemas boleh la terjah ye. Kalau yang ada berlian-berlian tu memang murah. Tahun ni Ibu tak beli pape kot - tapi maybe pergi cuci mata dengan MIL. Tahun lepas Ibu beli gelang dan cincin emas putih+berlian total dalam RM1.2k je. Memang sangat murah. Kalau harga luar mau 3k juga. Tahun ni budget takde - dah lari ke persiapan baby :P.

Di mana
Kuala Lumpur Convention Centre

Bila
20th - 23th April 2012, from 11 am to 6pm

Maklumat lanjut KLIK SINI

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

LeaKhalid said...

waa...cincin ngan gelang rm 1.2k je? sgt murah kot...camnk pegi je..huhuhu

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.idah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

LeaKhalid said...

terima kasih coz share info..arituh, sempat jugak sy pergi..dan sambar 2 cincin, 1 bangle...huhu... ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop