@ 6 minggu je lagi?

Friday, April 27, 2012

Bagus juga ada notification macam ni. Kalau tak mesti tak sedar masa berlalu.



Tinggal 6 minggu je lagi? Adeh kerja banyak lagi tak buat:

  • Beg hospital belum pack
  • Nama baby belum decide
  • Barang Ibu dan Ammar nak bawa balik kampung belum pack
  • Second batch baju baby belum basuh
  • Set bersalin belum beli - still tak tahu nak beli yang mana

Itu baru bab baby - bab study pun banyak tak siap lagi. Ingat nak hantar draf beberapa bab sebelum balik kampung. Harap sempat. Kena marathon la nampak gaya. Nak kena siapkan progress report siap2. Banyaknya lagi nak buat. Huhu. Oklah nak tarik nafas dan buat list to do. Chayokk!!

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Khairyna said...

Wpun kite di mgu yg sama tp sy rase sy mgkin lbh awal bersalin..4 mgu lg..hehe sbb ada kncg manis. Dr bgtau maybe induce..semua dh pack..ada 2-3 brg je lg tak msk..set bersalin tryla NR...sy beli phytonatal dr set NR tu..sbb mkn sekali shaklee..

transformed housewife said...

sy beli set bersalin HPA. tak suka mkn yg ada jamu2 sbb panas bdn dan akan naik ruam2 pd baby. sy 32 mg.

Sidratul Muntaha said...

huhuhu..
masa buntingkan setot..
semenya nak ikut time and teliti
bila time ara..
rileks lagi gi keje naik motor sndiri
lps tu selamba je tahan sakit mcm dah brnk 10!
all the best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop