@ Hasil rembatan di Pureen

Monday, April 30, 2012



Lately sangat busy plus kekurangan tenaga untuk terlebih aktif. Nak buat review pasal pureen pun tak sempat.

Pergi hari sabtu. Orang memang seramai-ramainya. ibu dan adik ibu pasrah redah je. pergi bahagian baju dah habis. so terus ke toiletries.

nasib baik dah banyak kali pergi. so dah tau kat mana barangnya. ibu amik terus masukkan dalam plastik barang yang adik ibu pegang. mil pula tolong beratur. memang la antara teramai.

esoknya kawan ibu pergi dia kata dah lengang. aman je pilih barang dan baju. sempatla ibu kirim baju bb beberapa helai. jadilahkan dari takde.

so nampaknya lepas ni kena masuk balik arena warehouse baby setelah lama tinggal. heh.

Posted via Blogaway

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Zharfan said...

beshnya shopping2 :)

misshannajr said...

amboi banyaknya soping..mesti murah giler ni kan..kawan saya cakap baju baby ada yg cuma rm3 jer..

aanie said...

banyaknya borong....:)

Oyis said...

byk2 shopping, shopping brg baby paling best skali. rindu plak rasanya!

Sherry said...

Good I no go as no parking there

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop