@ Sensitif?

Saturday, April 28, 2012

Orang kata orang mengandung ni sensitif? Betul ke? Mungkin perubahan hormon buat emosi lagi cepat terganggu. Lebih-lebih bila time dah sarat - semua dah rasa - penat, sakit, lenguh dan sebagainya. Mungkin juga. Sebab bila time pregnant selalu rasa macam nak perhatian lebih. Kalau orang cakap kasar pun terus rasa nak menangis.

Kata Ayah - Ammar kuat menangis sebab masa mengandung Ammar dulu Ibu kuat menangis. Emm ye ke Ibu kuat menangis. Dah tak ingat. Kali ni macam lebih cool. Tapi kadang-kadang terasa juga di hati cuma boleh control. Mungin sebab makin matured maka boleh control perasaan. Mungkin juga sebab sekarang ada Ammar pandai pujuk Ibu - :P. Tapi apa pun - suami kenala pandai pujuk. Tak gitu?

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop