@ Baby Bedding Set

Friday, May 11, 2012

Ibu berkenan sangat dengan bedding set yang cantik-cantik macam gambar kat bawah ni. Paling best sebab nak cari set bantal dan bolster yang boleh matching dengan quilt comforter dan diaper stackers. Ada jumpa di FB tapi katanya 3 bulan baru siap. Aduh macam mana ni. Baby hujung bulan silap2 dah keluar. Itulah lambat sangat nak survey barang. Korang ada tau sessiapa lagi yang ambil upah jahit bedding set macam ni? Macam mengidam pula. Huhu.



4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eira eixora said...

salam kak yana, try tengok kat sini http://littledivaboutique.blogspot.com/

M@Ri@M said...

salam yana...nk set bedding cmtu payah skit kot nk cari kt msia ni.hehe. tp ada few link..actually tilam kekabu yg design lawa. ako pn geram nngk.hehe
try below few link
http://littledivaboutique.blogspot.com/
http://www.manjakucomel.com/?set-tilam-kekabu-new!,260
http://www.bantalkabu.com/p/rekacorak-set-bayi-anda.html
https://www.facebook.com/ummi.craft#!/ummi.craft/photos

ChibimarukO said...

http://www.facebook.com/ummi.craft

try ummicraft..dia blh siapkan dlm masa 1mggu utk bedding set..

safiyah said...

Saya ada jual yg ready made cmtu design..klu berminat masuk kt fb saya wan norliza wan bidin,0172407667

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop