@ Chakkk

Monday, May 28, 2012

Ramai msg ingat Ibu dah bersalin. Belum lagi dear. Masih menunggu hari. Baby belum nak keluar. Die bagi can Ibu siapkan kerja-kerja yang belum siap. Kelmarin pergi check up. Dr. kata baby belum engage. Bukaan pun tak sampai setengah cm. Kemungkinan ambil masa lama lagi sebab ni macam anak first la. Ammar dulu kan ikut tingkap. Brixton hicks rasa makin kuat terutamanya malam. Tapi siang macam ok so rasanya belum masanya lagi.

Barang-barang pun dah hampir siap prepare. Sekarang tengah fokus siapkan kerja untuk study je. Lambat sikit sebab sakit pinggang nak mengadap laptop lama-lama. Kalau berjaya buat apa yang ditarget alhamdullilah. Kalua tak - pasrah jelah hantar mana sempat. Huhu. Anyway doakanlah ye semoga semuanya dipermudahkan. Amin.


Muka cuak menunggu hari :P

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Oyis said...

oo belum deliver lg. saya salah sorg la yg ingt mesti dah deliver ni, mcm senyap jee hehe

MamaYatie said...

hehee..suspen jer ek..
semoga dipermudahkanNya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop