@ Kek oh Kek

Wednesday, May 9, 2012

Mengandung kali ni Ibu paling suka makan kek. Tak tau kenapa. Asyik teringin je. Tak kisah la kek pandan ke kek pisang ke semua Ibu makan. Lately suka asyik teringin makan kek red velvet yang dijual di DiJeumpa, Carefour Kota Damansara. Memang ikut hati nak makan sehari satu. Huhu.

Tapi last pergi check Dr, baby dah 2.9kg. Berat Ibu pun dah 57kg. Dah terlebih berat ni. Kalau baby makin besar macam mana nak try normal.  Nampak gaya kena tahan la nafsu makan kek ni. Huhu. Ke sebab ambil obimin? - nak juga cari alasan lain supaya boleh makan kek :p.


oh sedapnya....

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

yatie chomeyl said...

ringan lagi tu yana, baru 57kg. tgk gambar yg latest kat entry sebelum ni tu pun..slim lagi nampak wpon dah sarat preggy

Faryza said...

klu dah dekat nk bersalin jauh kan makan aiskrim, kek dan benda manis2.. nnt mak tak besor baby yg besor..dulu sy sangat suka mkan aiskrim dkt bersalin..huhuhu mmg baby besor.. pead bising..mama mkn ape baby besor ni..haiii..huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop