@ Mencari Bidan Mengurut

Thursday, May 17, 2012

Ada sesiapa tahu bidan area Kota Damansara atau kawasan sekitar. Ini untuk tolong urut-urut dan cek peranakan 2-3 hari lepas bersalin. Kalau boleh ada sediakan servis mandikan baby lagi best - takut nak mandikan baby selagi pusat tak luruh.Huhu.

Dulu bersalin kat Kedah senang - sebab kenal-kenal orang kampung kan. Bila nak beranak sini - tak berapa tau sangat so memang kena survey betul-betul.




Ada dapat senarai bidan area Selangor - klik sini. Tapi banyak yang jauh plus Ibu tak pasti mana yang ok. Ada pengalaman dari korang?

Untuk bidan mengurut negeri lain klik SINI

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mimie.. said...

emm klu kat kwsn kl ni susah kit lah nak jumpa..klu kat kg banyak lah ^_^

balqis said...

cuba tgk sini ~ http://iceblessedbeauty.blogspot.com/ atau aishah confinement kat FB.rasanya dia yang jd bidan pada kak hadhatina shaklee.. dgr cerita servis dia bagus.siap mandikan baby dan pastikan kita benar2 sihat.pasal harga sy tdk berapa pasti.

SSfatihah said...

saya ada kenal bidan dkt kota damansara seksyen 7...kalau berminat email sy fatihahct@gmail.com

Nia said...

Salam dear,

Dulu lepas saya bersalin ambil Ice dari Ice blessed beauty macam yang Balqis inform tu. Memang puas hati. Try call dia ok, 0127225184

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop