@ Nayati dijumpai

Thursday, May 3, 2012


alhamdullilah. kanak-kanak berusia 12 tahun, Nayati Moodliar telsh dijumpai dan telah selamat berada di pangkuan keluarga.

takut betul sekarang ni. kalau dulu kita bebas bermain dan pergi sekolah sendiri. sekarang hantar depan sekolah pun boleh ada kes. huhu. apalah manusia sekarang. memang menakutkan.

sebab tu bila ammar lari2 di shopping complex ibu cukup risau. memang kn pegang je tangan die. huhu. bukan tak nak bg anak bebas tapi keadaan tak mengizinkan.

Posted via Blogaway

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Farina Hunny said...

betul , dunia tak selamat dah . . dalam rumah sendiri pun boleh kena bunuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop