@ Pameran Mickey Mouse

Friday, May 25, 2012

Semalam pergi lunch di Midvalley. Sekali ada pameran Mickey Mouse. Memang menarik. Orang tua -pun tertarik. Apatah lagi budak-budak. Jom tengok. Tapi Ibu tak check pula sampai bila. Huhu. Ini under Metrojaya rasanya sebab nampak ada kaunter Metrojaya jual barangan Mickey Mouse.








Gambar Ibu di Minggu 38 - berdiri pun senget benget.

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AkmaFaizal said...

lama dah tak pergi MidValley..dok teringat tempat jem..tu yg nak avoid..hehe :)

Cikpuan rara said...

wow best neh!

zh-ena said...

wah mcm nak terjah jea nie

Oyis said...

Alahai yana.. bestnya mengadung naik kat perut aje. at 38 weeks plak tu, kagum (walau sakit dan perit nya mengadnung tu sama je kot x kira berat naik byk mana) heheh... counting the days nak bersalin dah la ni ek... all the best!

Amira Fairul said...

comel2 nya mickey dia.. sampai bila ni dear?

Sherry said...

Nice was there but no snap pix much

Mymomsbest.us

Sherry said...

So jam that day I went sat

Yaati Nor said...

ni klu gi ni abis la kena pau dengan zahra..zahra minat minnie mouse..huhuhu..

@lfidah @dim said...

perut sudah besar...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop