@ Balik Berpantang

Wednesday, June 20, 2012

Alhamdullilah dah 5 hari balik berpantang di Kedah. Kuning Amani dah ok. Cuma Ibu je belum berapa sihat sebab jahitan di bawah belum ok. Huhu. Nantilah bila ada masa akan Ibu ceritakan pengalaman bersalin normal kali ni. Memang lain pengalamannya. Buat masa ni tengok gambar Amani selepas cukur dulu ye.



11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

nieda said...

Take care and selamat berpantang

Cikpuan rara said...

botal pon still comels./

ka . ka . mim said...

tahniah dh dpt sepasang dan tahniah krn berjaya mll saat2 bersalin normal... kita serupa cuma sy anak sulung perempuan, ke2 lelaki... sulung c-sect, ke2 normal... slmt berpantang ye

Ibu Qisha said...

tahniah dan selamat berpantang :)

transformed housewife said...

bulatnye mata baby. comel

syahida said...

ni kak yana scipp kn?laa slama ni bukak blog akak xsgka rpa2nya my senior hehheh....apepun thniah dan slamat bpantang

AyuArjuna BiGoshh said...

comeynyaaaa

Sricahaya said...

Tahniah kak...sama la nama dgn anak saya..cuma ada Afiqah.. :)
Afiqah Nur Amani..panggil Amani..

saya ni pun baru masuk keje setelah cuti pantang 3bln..moga cepat sembuh n selamat berpantang kak..

Cik CT said...

Comelnye berbedak sejuk...smoga ibu n baby sihat2 ye

Fitri Senin said...

tahniah!!!
She's very cute

Nad @ MamaZN said...

lain muke amani dulu dgn skrg :)
skrg nmpk muke abg nye, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop