@ Mother & Baby Expo 2012 @ PWTC

Friday, June 1, 2012

Ada sesiapa pergi? - Kot-kot dekat ofis - kasi la review sikit. Boleh ajak Ayah pergi. Takut tak best nanti tak berbaloi pulak. Huhu. Dahla tengah sarat sesangat - bak kata Ayah kang terbersalin kat situ pula :P.


Mother & Baby Expo 2012
1st June 2012 - 3rd June 2012
11.00 am - 9.00pm
Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Orked said...

Kite pn mkn eu four pack..alhamdulillah mmg rase smgat, kurang letih..susu pn jd pekat...

Anonymous said...

br je pegi expo ni tghari td..hmm,xberbaloi la sbb xbyk gerai n promosi pun biasa2 je..paling xtahan jauh nye kn jln utk ke hall 1 tu..saya yg xpregnant ni pun letih yg amat b'jln. yg best cuma hall yg sgt besar,so xla tersekat bila nk jln pastu ada nursing area utk kemudahan ibu2 yg menyusu. kesimpulannya, berehat la kt umah. ;)

amy said...

xpayah kot pergi kak, saya baru pergi td xde pape yg menarik. lebih baik gi expo di midvalley bln 7 ni... dh la jln jauh kene melintas jambatan sbb dia buat kat dewan 1. mmg sgt penat wat ibu mengandung .. barang pon xbnyk .. harga sama mcm kt online.. rasa kecewa sgt pergi td ..nnt saya update ckit kat blog saya

BabyIbu said...

tq for the review. sib baik tak pergi. huhu

BabyIbu said...

tq for the review. sib baik tak pergi. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop