@ Quilt Baby Yang Cantik

Thursday, June 7, 2012

Ingat tak Ibu dok cari baby bedding set? Akhirnya jumpa juga yang sudi jahitkan untuk Ibu. Terima kasih Intan Payong Handmade. Paling best kat Intan Payong Handmade ni ialah die siap ada set quilt untuk travel. Senang nak dibawa ke mana-mana.

Set travel quilt
Pelbagai pilihan
Set quilt dan bantal untuk girl
Set quilt dan bantal untuk boy

Banyak lagi pilihan - boleh jengah Intan Payong Handmade ye :)

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mummy_ayu said...

wah...comel nya...sweet sgt...

Oyis said...

cantikk... tp nak beli kena ada baby dulu la baru seswai huhu..

mommyosh said...

cantik..berapa 1 quilt yg intan payung tu jual ye

U_maryam said...

Cute n cantiknya!

Cahaya Kita said...

berminat lak plak.... berapa ringgit nie?

Yana said...

Klaau minat quilt - boeh jengok babyibu shoppe. RM89 sahaja.

http://kedaibabyibu.blogspot.com/

Alyn Ijan said...

Ada watsapp x?mcm mana nk order?xde fb.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop