@ Takde Rezeki Tengok Wayang Free Lagi :(

Friday, June 1, 2012


Sepatutnya Ibu ada event kat Gardens petang ni. Ada makan-makan, ada shoulder massage, ada tengok wayang - cerita best pula tu - what to expect when you're expecting.



Tapi nak buat macam mana - takde rezeki. Ibu contact agentnya sebab kena bawa Ammar sekali - yelah mana pula nak tinggal Ammar - event tu sampai kul 11 malam. Sekali die kata budak-budak tak dibenarkan. Takpelah next time jelah ye. Takde rezeki nak ke sana :(.


4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AkmaFaizal said...

tak ibu2 la tak boleh bawa anak..penganjur kna prihatin skitlah pas ni..hehe

Oyis said...

cerita ni mcm best jgk trailer dia kan. kelakar. i would imagine pregnant mommies like yana would appreciate it more, sbb close to home :)

Oyis said...

cerita ni mcm best jgk trailer dia kan. kelakar. i would imagine pregnant mommies like yana would appreciate it more, sbb close to home :)

BabyIbu said...

yup. sebab tu teringin sangat nak pergi. tapi nak buat macam mana - takde rezeki. Kena p tgk sendiri kat wayang macam malas pula :P.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop