@ Apam Telur Dinasour

Tuesday, July 10, 2012

Heh. Selalu apam polkodot. Tapi kali ni apam telur dinasour. Apa bezanya? Sama je cuma apam telur dinasour kaler dotnya lebih satu kaler. Heh.

Actually last week ada buat kenduri akikah sikit untuk Nur Amani. Gambar akikah belum ada - masih ada kat cameramen aka pak ngah opy. Ibu dan ayah langsung tak amik gambar guna hp - huhu. So kenala tunggu gambar dulu baru leh update cerita akikah.

Sempena kenduri, saje nak order gift. Dah lama teringin nak order apam ni. Tapi sayang boleh tgk jelah. Makan tak boleh. Huhu. Memang laku betul. Cepat habis apam yang dihidang (ladybird) dan juga gift (apam telur dinasour). Kata orang yang makan - memang sedap. Cantik pun cantik.

Terima kasih Qaseh Delight kerana sudi ambil order last minit ibu. Pinjam gambr ye - time kenduri tak sempat amik.


Ini dihidang. Saje tulis nama buat habuan amik gambo.

Apam telur dinasour dalam pack of 2

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Cikpuan rara said...

wow comels nya apam! ladybug lagik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop