@ Dua lagi baik dari satu

Tuesday, July 24, 2012

Dah tengok iklan Anmum Essential yang terbaru? Mestila dahkan. Bijak sungguh kanak-kanak sekarang ni. Yelah kadang-kadang kita tak sangka kanak-kanak mampu buat perkara sebegitu.



Teringat Ammar masa kecil. Ibu ada pasang pagar di bilik study. Yelah takut Ammar masuk panjat kerusi ke kotak nanti jatuh. Sekali ada satu hari, Ammar tolak baldi. Panjat baldi tu dan langkah pagar. Masa tu Ammar baru setahun. Kira baru dapat kaki. Tak sangka Ibu Ammar boleh fikir idea nak langkah pagar tu. Nasib baik Ibu ada tepi tu untuk pegang Ammar.


Sebab tulah, untuk membolehkan anak-anak kita memperolehi pertumbuhan dan fungsi otak yang optima, nutrien yang baik diperlukan. Sebelum ini ramai ingat kanak-kanak hanya perlukan DHA je. Kalau beli susu, cari yang ada kandungan DHA sahaja. Salah tu. Kanak-kanak juga perlukan nutrien lain seperti Gangliosides untuk perhubungan sel otak. Lagi banyak sel otak berhubung lagi cepat kanak-kanak belajar.

Inilah yang cuba diserapkan oleh formula terbaru Anmum Essential yang mengandungi gabungan DHA dan Gangliosides dalam formula yang unik. DHA membantu membina sel otak dan Gangliosides menghubungkan sel-sel otak itu. Gabungan kedua-dua nutrien ini memberikan hasil yang lebih optima dalam perkembangan otak anak kita.

Formula terbaru Anmum Essential sekarang mempunyai LEBIH DHA dan Gangliosides. Belum ada jenama susu formula yang lain yang menawarkan kelebihan berganda seperi Anmum Essential tau. Jadi apa tunggu lagi – buatlah pilihan bijak dengan Anmum Essential kerana bersama, sesuatu yang hebat boleh tercipta.



Untuk maklumat lanjut layari: www.anmum.com.my

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

PinkUmmi said...

singgah sini...

dah dua kali masuk blog babyibu kuar malware detected

With Julia said...

perkongsian terbaik....DHA and Gangliosida...bgus utk ingatan bg mummy to be macam julia...
TQ dear, ju dh follow ur blog....follow me and keep in touch always ya...:D salam ramadhan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop