@ Internet dan Malware

Friday, July 13, 2012

Lama tak update. Internet very very slow kat sini. Memang tahap nak check email pun berejam menunggu nak buka. huhu. Jadi Ibu pun rehat jelah menjalani pantang. Alhamdullilah semakin sihat walaupun masih sakit-sakit di bahagian tertentu. Belum sempat nak update pengalaman bersalin lagi. Kalau Internet ok nnati bolehla sebab nak upload gambor susah betul.

Oh ya ramai email Ibu pasal ada Malware kat blog. Dah perasan masa balik ke sini. Tapi tak dapat detect link tu di mana. Dalam bloglist takde. Nak godek html Internet teruk sangat takut nanti lain jadi. Minggu ni Ibu buka dari laptop dah takde. Korang buka blog babyibu ada Malware lagi tak?

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

NettoAsh said...

Ada lg Yana..tak tahu kenapa..every time buke blog yana mesti ada punye..

Anonymous said...

ada....ada....setiap kali buka....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop