@ Menanti

Thursday, July 19, 2012

Hari ni hari ke 44. Hari merdeka :P. Sekejap je rasa. Alhamdullilah badan semakin kuat. Nanti Ibu cerita pengalaman bersalin. Asyik bertangguh sebab Internet sangat lembab kat sini. Huhu.

Ni Tengah tunggu bidan. Bidan nak datang untuk mandi bunga dan tetap batu merian. Nak mandi bunga untuk naikkan balik seri. Hehe. Tapi sini hujan pula. Sejuk la nak mandi nanti. Huhu.




Minggu depan akan balik KL. So boleh kembali bersiaran dan settlekan isu malware (dengan harapan if amani tak asyik nak dukung je). Jadi tunggu ye - maybe juga akan lancarkan satu contest sempena nak raya ni. Tungguu!!!

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

M.Q Baby Collections said...

Salam.. Jom tgk Promosi Baju Raya utk Anak2.. And jgn Lupe Follow yee.. Tq ;)

Oppsss lupa sudah, I dah Follow u yee.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop