@ Pulang

Wednesday, July 25, 2012

Ibu dah selamat tiba di Kota Damansara. Banyak benda kena settle. Nak kemas rumah dan unpack barang. Memang pening. Amani pula asik nak berkepit dengan Ibu. Nasib baik adik Ibu ikut sekali balik KD. Bolehla gilir-gilir jaga sementara nak kemas.

Satu lagi adalah problem dengan malware ni. Cara nak buang senang je patutnya - just buang link mamacakes apa tu. Tapi problemnya ialah Ibu tak jumpa link tu kat mana. Tak dapat nak buang. Huhu. Ada sesiapa boleh tolong? Buka HTML pun tak jumpa link yang ada malware tu.

Kalau ada sesiapa boleh tolong bagi tau eh. Tak sempat nak mengodek - limited time depan laptop. Supervisor pula dah emel minta kerja. Huhu. Insyaallah settle unpack dan hal malware - boleh berblog macam biasa dan bayar hutang pengalam bersalin dan pantang. Huhu.

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop