@ Shawls ARZU dan ala ARZU for sale!!

Thursday, July 26, 2012

Mari-mari beli tudung raya. Nak let go shawl Ibu. Semua BARU - tak pernah pakai. Ni kes pergi ramai-ramai pastu seronok membeli. Ada shawl ARZU yang memang beli di butik Arzu dan ada juga tudung ala Arzu. Ha ada pula tudung ala Arzu. Tudung ala Arzu ni sebijik macam tudung ARZU cuma tak dibeli di butik Arzu. Material dan design sama.

Selalu harga shawl Arzu kat butik RM200++. Tapi kali ni nak let go murah-murah je. Nak kosongkan almari (supaya boleh beli yang baru :P). Bukan apa sebab tak pakai baik jual kan - dah ada baby lagi malas nak melilit. :).


Sehelai RM69
Dua helai RM120

Memang berbaloi tau ni. Harga asal tak dapet de. Dah kira rega lelong.


Ini Shawl Patchwork. Sangat cantik. Harga asal dalam RM150. Material die cotton dan chiffon.



Patchwork Brown


Patchwork Grey - Sold


Patchwork Cream - Sold


Patchwork Dark Grey



Ini pula chiffon. Gambar atas contoh kawan Ibu punya. Yang kaler peach tu lain skit dalam cerah tapi luar gelap.


Chiffon peach - Sold



Chiffon Purple - Sold

Berminat? email babyibu at gmail dot com

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Anonymous said...

Hi cek email.. Saya dah email sbb berminat nak beli

BabyIbu said...

boleh email sekali lagi. saya tak dapat email. babyibu at gmail dot com

Wana said...

Dah email lg cek k

Cahaya Kita said...

Brand Arzu nie, ada branch kat mana? 1st time dengar

Nad @ MamaZN said...

saya tak reti nak pakai tudung lilit ni, huhu! =p

siti3384 said...

Ade lg x?nk pkai raya...

BabyIbu said...

siti3384-tinggal dua je. Patchwork brown dan dark grey

Anonymous said...

boleh tanya x kalau sudi..ala arzu beli kat mane?sy student teringin nk pkai tp x mampu nk beli arzu ori punya.boleh kongsi x?terima kasih...

la dolce abilla said...

Ada lagi tak patchwork brown?sy nak beli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop