@ Tak tahan

Friday, July 27, 2012



Dulu masa takde Amani, Ibu boleh tengok je skirt-skirt comel berlari-lari di wall FB. Telan air liur jelah. Kadang-kadang geram sangat beli juga untuk hadiah sedara ke kawan ke.

Tapi sejak ada Amani - duit pula berlari-lari mengejar skirt-skirt comel tu. Heh. Memang geram. Ada je terpampang kat wall FB tu. Tulah sekarang ni tak payah nak keluar shopping. Semua ada. At least dulu kalau nak baru cari. Sekarang ni barang pula cari tuan. Ada je kat wall tu ha. Sekali tengok boleh tahan. 4-5 kali tengok memang tak tahan. Hehe.







Ha cantik-cantik kan. Memang geram sangat. Ini ibu amik kat Marvelous Baby's. Kalau minat jemputlah jengok ye.

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Cahaya Kita said...

saya suka baju baby yg B tue... cute nyaa

Nad @ MamaZN said...

saya pun sejak ada baby nayli suke btul tgk dress yg comel2..ksian abangnye, kengkadang jeles, hhiihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop