@ Comelnya booties ini

Thursday, August 9, 2012

Ehem ini lepas gian namanya. Dulu nak sangat baby girl la katakan. Dah dapat mula la balas dendam beli barang kiut miut yang boy tak boleh pakai.

Dulu pernah juga beli stoking kait untuk Ammar. Kali ni beli untuk Amani pula. Siap beli topi dan headband lagi - dengan harapan nak cover rambut cacak amani tu :P. Meh cuci mata.



Macam flip flop gitu


Ni ayu skit

Haha geramnya

Ha comel-comel kan. Tak sabar nak pakaikan kat Amani. Kalau berminat nak order boleh tempah di sini. KLIK SINI. Happy shopping!!

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nad @ MamaZN said...

ya Allah!
comeynya!
amani pakai lagi comey ni! :)

eza miza said...

Cantiknya...
Pasni nak bby gurl gak la..
Lau ada rezeki la..
Tgh berusaha..
Haha

Allene said...

ni yang terasa nak gegurl ni...

Cahaya Kita said...

cantil nye.... nak grab satu la

GOSIP ARTIS MALAYSIA said...

cute nyerr!!! geramm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop