@ Hadiah Misteri

Wednesday, August 1, 2012

Mulai bulan ini (Ogos 2012), Ibu akan berikan hadiah misteri bernilai RM30 kepada Top Commentator atau Pengomen Terbanyak. Pemenang akan diumumkan pada 30hb setiap bulan.

Macam mana nak sertai? Tak perlu buat pape. Nanti widget ni akan kira komen yang ditinggalkan untuk 30 hari terakhir. Pada 30hb - pengomen terbanyak akan menang. Ibu dah install widget kat sidebar belah kanan.


Hadiah akan bertukar setiap bulan. Untuk bulan ni hadiahnya ialah FM London. Jadi jom mengomen!!! :)

21 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nad @ MamaZN said...

FM!!! bestnye! :)

Cahaya Kita said...

FM London? Besy nya...

nur said...

WAH BESTNYA .. KALAU DAPAT NI SERONK JUGE..

eza miza said...

Wahh..sgt best. Slh satu cara nak hargai followers kan...n supaya depa lebih rapat ng kita... Hehe...

BabyIbu said...

Btul tu eza - jemput join ye semua :)

Keyphochee said...

enjoy!

U_Maryam said...

Wah, moga murah rezeki!

~emi~ said...

wahhhh..nak kena selalu komen ni. :)

AkmaFaizal said...

wah senangnye nak menang..kena komen bebanyak lah yer..hehe

Siti fairuz yusof said...

FM london? apakah? heheh

Anonymous said...

huhuhu... saya jarang comment, saya suka baca je.. takpe lah.. saya akan terus membaca..

Allene said...

Dah tak mo jd silent reader lagi la... Hehehe... :) rugi... Rugi...

Siti Lyana said...

alamak akak lagi la ketinggalan FM London tu apa... :) (kunokah aku?)

BabyIbu said...

FM london tu - Fridge magnet dari London. :)

Siti fairuz yusof said...

ooo...baruku tau..hahah..:p

Cahaya Kita said...

FM - Fridge Magnet.

ieyda said...

wow...nk jgk FM London tu

ieyda said...

harap2 ada rezeki kt sni....

duitladygaga said...

wahhh beznya dapat fm tu

duitladygaga said...

sapa yg brtuah dapat FM tu

GOSIP ARTIS MALAYSIA said...

beznya kalau dapat fm tuh kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop